Minnemarkering for Linda - Fellespulje til Voss

Bilde

Som følge av det tragiske tapet i ulykken hvor Linda omkom, har vi mottatt mange ønsker om å lage en markering under årets Bergen-Voss, for å markere sorgen vi sitter igjen med, men også minnes henne og vise vår respekt ovenfor Lasse, barn og resten av familien som sitter igjen.

For mange av oss er også tanken på å sykle til Voss for å oppnå bestetid, helt meningsløs i denne situasjonen. Mange sliter også med tanken på å sykle i hele tatt.

Med bakgrunn i dagens møte i Søreide kirke har vi derfor valgt å lage en fellespulje til Voss, hvor vi sykler sammen i sorgen og minnes Linda og viser vår respekt til de etterlatte og pårørende.

I samråd med rittledelsen samler vi alle ryttere, både Tr-Oslo ryttere, men også andre ryttere utenfor laget, som ønsker å delta på denne markeringen i Pulje 44 (5.20 - Bergen CK Trh-Oslo lag 3) med start kl. 06:58:30. Denne puljen vil kjøre med en målsetning på mellom 5:20 og 5:30. Dette for å unngå for mange forbikjøringer og potensielt farlige situasjoner.

Når vi har oversikt over hvem som ønsker å delta, vil vi peke ut ryttere til dedikerte oppgaver for feltet til Voss. Vi vil trenge ryttere til å kjøre rulle i front, ryttere som kan hjelpe til ved eventuelle punkteringer og tekniske problemer og kan være med å kjøre opp igjen ryttere etc. Vi vil kjøre med radio kommunikasjon og alle oppgave dedikerte ryttere  vil kjøre med radio.

Om vi blir mange, vil vi dele inn i to grupper rett etter start. Gruppene vil kjøre med øyeavstand opp etter krysset fra hovedveien ned til Voss. Her samler vi oss igjen til et samlet felt og kjører rolig ned til Voss sentrum og over målseilet som står der. Når vi passerer målseilet holder vi høyre hånd over hjertet for å synliggjøre vår sorg og savn av Linda. Vi oppfordrer alle rytterne som deltar i puljen til å sykle med sørgebånd.

Etter målgang vil det bli en bli arrangert en kort samlingsstund som avsluttes med 1 minutt stillhet. Etter dette takker vi hverandre for turen og avslutter denne markeringen.

Linda ville nok sagt "gi honen" "kjør på" og for de som tenker at dette også er mest rett for dem, så har vi respekt for dette.

For å delta i denne markeringen ønsker vi at du melder dette på facebook profilen til Bergen CK, Trondheim-Oslo lagene eller på e-post til oddgeir.nygard(at)gmail.com. Fra rittledelsen er det et ønske at alle er registrert i riktig pulje ved start.

Mer informasjon vil komme etterhvert.

Mvh - Oddgeir


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse