Påmelding selve Styrkeprøven (Oslo Cyclekrets)

Bilde

Den 16.02.12 stiger påmeldingsavgiften til selve Styrkeprøven arrangementet fra 1.200,- kr til kr 1.500,- og for de som planlegger å delta er det nå på tide å melde seg på arrangementet.

Vi har følgende puljer:

Lag 1: Kl.0720 - Team Bergen CK (denne puljen deltar i lagkonkurransen maks 30 ryttere)
Lag 2: Kl.0745 - Bergen CK (denne puljen deltar også i lagkonkurransen maks 30 ryttere)
Lag 3: Kl.0851 - Bergen CK 16-18 Timer (åpen pulje)

Endelig laginndeling med endelig målsetninger er ikke satt ennå. De endelige laginndelingene og målsetningene vil bli tatt endelig beslutning om på et ryttermøte medio mai. inntil videre ønsker vi at følk melder seg på som følger.....

Ryttere som har meldt seg på med målsetning under 16 timer melder seg på puljen til lag 1 
Ryttere som har meldt seg på med målsetning mellom 16-17 timer melder seg på puljen til lag 2 
Ryttere som har meldt seg på med målsetning mellom 17-20 timer melder seg på puljen til lag 3 

Ryttere som skal melde seg på puljen til lag 3, kan gjøre dette allerede i dag og puljen vil være åpen hele tiden fremover. For ryttere som skal melde seg på i puljen for lag 1 og 2, vil disse puljene bli åpnet for påmelding fra og med i dag til og med 15.02.12. Puljene for lag 1 og 2 vil deretter bli stengt inntil videre. Dette for å hindre at uvedkommende melder seg på.

Om du har Tur ritt ID så finner du den evt her: http://www.turritt.com/index.php?page=turrittid_finn&current=6&su=6&id=2

Her melder du deg på: https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=1279

Om du senere ombestemmer deg, eller blir forhindret til å være med på turen, legger vi plassen din ut for salg på hjemmesiden og Facebook profilen vår.

Formell påmelding og innbetaling av felleskostnader til Bergen CK - Trondheim Oslo arrangementet, blir i etterkant av ryttermøtet i mai, hvor endelig laginndelinger og målsetninger blir bestemt.

Mvh - Oddgeir


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse