Innlevering/utlevering av sykler - egen lastebil

Bilde

Etter noen års erfaring har vi landet på en løsning der vi pakker og sender alle sykler og fellesutstyr med egen lastebil til Trondheim og hjem igjen fra Oslo. 

Fordelen for deg som rytter (i motsetning til om du frakter den på fly) er at du kan levere fra deg sykkelen i Bergen uten å skru den i fra hverandre. Du slipper som følge av dette også å montre den igjen i Trondheim. Den største gleden ved dette er nok likevel at du slipper å demontere sykkelen igjen, etter målgang i Oslo. Kostnadsmessig sparer du også noen få kroner på denne løsningen.

Når du leverer inn sykkelen til lastebilen i Bergen, må du ha med 2 stk tepper som vi benytter til å pakke/dekke sykkelen din med. Dette for å hindre gnissing og skader på syklene under transport til Trondheim og returen fra Oslo. Ikke kjøp dyre tepper til dette formålet. Prøv også å ha tepper som skiller seg ut, slik at du lett kan se hvilke som er dine.

Siden vi normalt har god plass i lastebilen, kan du også ta med en lett bag hvor du pakker flasker, hjelm og eventuelt sykkelsko. Klær og annet, pakker du i egen reisebaggasje, som du tar med deg på flyet. Bagen må ikke være tung. Bagen blir stort sett lagt oppå og mellom sykler for å stemple av mot vandring. Tunge bagger vil bli avvist ved innlevering. Husk å merke bag tydelig ved håndtakene. (malertape med navnet ditt på)

  • Innlevering av sykler i Bergen gjøres torsdagen kl 18:00
  • Utlevering av sykler i Trondheim gjøres fredagen kl 16:00
  • Innlevering av sykler i Oslo gjøres ved ankomst
  • Utlevering av sykler i Bergen gjøres søndag kl 19:00  

Nærmere informasjon om innlevering/utlevering, vil bli publisert på hjemmesiden når dagen nærmer seg.

Tips! Husk å lagre mobil nr på sjåføren av lastebilen i tilfelle du må slippe laget og sykle alene inn til Oslo. 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse