Målsetning for Lag 2

Vedrørende målsetningen for lag 2, så er den justert til 18:50 pt. Dette ble et kompromiss som følge av at lag 3 og 4 ble slått sammen.

 

Etter noen diskusjoner er det likevel slik at vi mener, at de fleste på det nye lag 2, kan klare en bedre slutt-tid. Det er også klart at det i så fall vil være en for hard målsetning for noen av rytterne i lag 2.

Vi har derfor tatt kontakt med Førde CK, som også har et lag med målsetning 18:50. Om flertallet i lag 2, ønsker å øke målsetningen, kan ryttere som mener at dette blir for hardt, flyttes over til Førde CK. Førde CK kjører likt opplegg med oss mht støtteapparat, matkasser etc og de lover å ta godt vare på ryttere som eventuelt blir gjesteryttere hos dem.

 

I utgangpunktet tenker vi at målsetningen for lag 2 bør være rundt 18 timer (17:50 ?). Ryttere på lag 2, som synes dette er for raskt, tar kontakt med Bjarte Andre Eide på e-post: baeide(at)broadpark.no eller mobil: 924 18 233 og forteller hvor ”smertegrensen” går. I tillegg må du også si fra om du kan være interessert å kjøre sammen med Førde CK under selve rittet. Treningene og oppkjøringen må du likevel i stor grad gjennomføre sammen med lag 2. Du vil også representere Bergen CK (nytt lag 3).

Mvh - Oddgeir


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse