Mail utsendt 13.12.10

Vi har herved gleden av å invitere gamle og nye ryttere med i Bergen CK sitt arrangement for Styrkeprøven Trondheim – Oslo 2011.

Grunnen til at vi sender ut denne ”teaseren” rett før jul er for at du skal få litt tid på deg til å drømme deg vekk litt i julen og mentalt forberede deg på det som kan bli DITT store høydepunkt neste år.  Mange sier at du ikke kan kalle deg syklist, før du har syklet Styrkeprøven.

Vi skal ikke gå så langt, men vi kan love deg at å gjennomføre Styrkeprøven blir et kjekt minne for resten av livet og at det vil gi deg sykkelvenner, du har like lenge. Følelsene og samholdet med dem man har syklet sammen med er en godfølelse som vi unner alle syklister å kunne oppleve, minst en gang i livet.(noen tullinger sykler jo flere år på rad ;-).

I mailen under og vedlagte linker, vil du finne mer nyttig informasjon om arrangementet, rittet, tips og råd etc for gjennomføring av rittet.  

Lag og målsetninger

Vi blir i 2011 totalt 4 stk forskjellige Bergen CK lag som stiller til start i Trondheim. Disse lagene er: 

·  Lag 1: Ekspresslaget som deltar i lagkonkurransen og har målsetning om en slutt tid på 14:20 (mål om pallplassering)

·  Lag 2: Som har søkt om ”wild card” i lagkonkurransen og har målsetning om en slutt tid på 16:20

·  Lag 3: Deltar ikke i lagkonkurransen og har målsetning om en slutt tid på 17:50

·   Lag 4: Deltar ikke i lagkonkurransen og har målsetning om en slutt tid på 19:50   

Små info og linker etc.

Arrangementet er selvfølgelig myntet på medlemmer i Bergen CK. Vi har likevel lang og god tradisjon med å la andre ryttere fra andre omkringliggende klubber og klubbløse være med på vårt arrangement. Er du klubbløs blir vi selvfølgelig glad om du melder deg inn i Bergen CK (Link til side for innmelding i Bergen CK og Link til Bergen CK), men dette vil ikke være et krav. På Bergen CK sin hjemmeside kan også finne noe informasjon om Trondheim-Oslo og andre satsningsritt under siden Turritt. Vi vil likevel anbefale deg å ta deg tid til å titt igjennom Bergen CK Trondheim-Oslo sin egen hjemmeside som du finner her: Bergen CK Trondheim-Oslo  På hjemmesiden vår anbefaler vi deg å titte litt på sidene Den store klokeboken, Tips og råd, Oppsummeringer og ikke minst Påmelding styrkeprøven 2011. Alle disse sidene, vil sammen med velkomstsiden, gi deg et godt innblikk i opplegget rundt arrangementet vårt i forbindelse med Styrkeprøven og hva som kreves av DEG mht forberedelser etc for å gjennomføre dette rittet. Vi anbefaler også å tittet litt på treningsopplegget som ”Sandsligjengen” gjennomfører. Dette treningsopplegget er utarbeidet og styres av Fredrik Mohn som er treneren til bla. Edvald Boasson Hagen og Lars Petter Nordhaug (Begge SKY ryttere). Dette treningsopplegget finner du også på hjemmesiden vår her: Innetrening. Vi arbeider nå med å overtale Fredrik til å være med i utarbeidelsen av treningsopplegget for Trondheim-Oslo lagene rundt oppkjøringen mot styrkeprøven og med spesielt fokus på ekspresslaget. Hvordan dette endelig blir gjennomført, vil ikke bli klart før over nytt år og vil i så fall bli publisert på hjemmesiden vår.  

Informasjonsmøte. 

Vi planlegger et informasjonsmøte åpent for alle i løpet av medio januar. På dette møtet vil det være anledning å stille spørsmål og få svar på spørsmål som ikke er belyst på hjemmesiden under klokeboken etc. Møtetid og sted blir publisert på hjemmesiden i tillegg til at du kanskje får en ny mail på dette fra meg. 

Mvh "Bukkestyret"


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse