Bekledning

Bergen CK lagtrøye:
Det er et krav at alle rytterne har Bergen CK trøye under rittet. Når det gjelder bukse, har vi tradisjon for å akseptere valgfri bukse. På et så langt ritt er det viktig å ha en komfortabel bukse som passer til den enkelte.

Ta kontakt med BOA sykler for bestilling av trøye snarest (fristen er egentlig ute)

Regntøy:
Vi har tradisjonelt sett ut som et ”skjorereir” straks regnet setter inn. Av sikkerhetsårsaker ønsker vi også at alle er likt kledd ved omslag til regnvær. Etter noen runder internt har vi landet på følgende beslutning:

Rytterne skal enten ha transparent (gjennomsiktig slik at en ser lagtrøye)regntøy, eller så kan man benytte en hvit (Bergen CK) regntrøye. Vi vil ikke kreve at du kjøper en hvit Bergen CK regntrøye, hvis du allerede har en transparent regnjakke.

Link til Bergen CK jakke (ENDURA HELIUM): Lenke
Denne trøyen må bestilles av den enkelte. Du finner bestillgsliste som underside til PÅMELDINGER ETC her på hjemmesiden vår. Pris oppgitt til kr. 800. Alf på BOA påpeker at dere bør komme innom snarest for å prøve størrelsene.

Vindvest:
Vindevesten er nå oversendt for tilpassning av design til snitt på vesten. Pris estimatet blir en del dyrere en hva vi først antok. Som følge av at vesten har påsydde lommer og dyrt materiale blir prisen på rundt 900 kr. Legger ut mer detaljer når vi vet mer. Det vil ikke være et krav at du skal kjøpe denne vesten.13.02.10 Oddgeir Nygård

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse