TO 2011 lag 3 (17:50) og lag 4 (19:50)

Hei.

Som dere kanskje har sett så har jeg tatt på meg å være kaptein for lag 3 i år, som i fjor. Denne gangen med litt mer erfaring enn sist. ;-)

Mange av oss syklet også sammen Trondheim-Oslo i fjor på tiden 19.37 og hadde en flott opplevelse. I år har vi valgt å lage et lag med målsetning 17:50 som må ha et større fokus på å holde skjema og et 19:50 lag som vil ha som hovedmålsetning å få alle med og å gi en god og positiv opplevelse til alle.

Men, uansett så må vi sykle sammen som lag og da må vi og trene som lag. Vi legger opp til felles treningsplan med lag 2. Det kan godt hende at vi deler oss i flere puljer på treningene, med litt forskjellig intensitet og fart, litt avhengig av hvor mange vi blir på hver enkelt trening. Jeg håper alle blir med på så mange treninger som mulig, spesielt helgetreningene der vi kommer til å ha sterkt fokus på lagsyklingen.

Påmelding til selve styrkeprøven

Bergen CK har fått tildelt en startpulje klokken 08:59 i tidskategori 16-20 timer. Denne startpuljen vil være felles startpulje for lag3 og lag4. Hver enkelt rytter melder seg på og betaler påmeldingsavgiften på Styrkeprøven sine sider: http://www.styrkeproven.no 

Styrkeprøven øker påmeldingsavgiften fra 1200,- kroner til 1500,- kroner den 16. februar så det det kan være lurt å melde seg på så snart som mulig.

 

Hilsen

Harald Breyholtz

Kaptein lag3


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse