Kjøreinstruks for begge lagene i pulje 44 - Minnepulje for Linda

I år blir det en spesiell tur til Voss for alle oss som nå skal sykle sammen i pulje 44. Med de 10 som allerede var i pulje 44 blir vi i alt rundt 70 ryttere som på denne måten skal hedre minnet av Linda. Vi håper at dette skal bli et arrangement som alle vil oppleve som en verdig markering av sorgen vi har etter tapet av Linda.

Håpet er også at vi kan benytte denne turen til å støtte hverandre og også søke å finne tilbake til gleden vi har av å sykle sammen med gode venner, akkurat slik som Linda følte det og som også har vært vår drivkraft frem til den fatale ulykken.

Som følge av sammen med opprinnelig rytter i pulje 44 nå antakelig er opp mot 100 ryttere som stiller til start i morgen tidlig kl. 06:58:30, så har vi vært nødt til å dele puljen i to "lag". Umiddelbart etter start skiller vi lag etter laginndelingene under og sykler med øyeavstand mellom lagene på vei til Voss. Vi samler lagene igjen etter vi har kjørt over målmatten før nedkjørselen til Voss.

Det blir viktig at vi får med oss alle oppover til Voss. Vi har satt dedikerte ryttere til å hente opp igjen ryttere som for tekniske problemer. (husk å ha nok luft i dekkene)

Vi har også satt opp hvem som starter i rulla og hvem som starter i bussen. I tillegg har vi plassert noen som hale. Halen består stort sett av ryttere fra opprinnelig pulje 44. Disse vil få en behagelig tur til Voss om man velger å følge oss opp til Voss. Ber om at alle sette seg inn i sin rolle/plassering i laget sitt. Kapteinen vil etterhvert gi rom for endringer.

Som utgangspunkt kommer vi til å benytte følgende garmin track til Voss:

http://connect.garmin.com/course/1348922 

Dette har følgende cirkatider i tabell:
Bunn Trengereid: 1:12
Tysse: 1:47
Topp Kvamskogen 2:30
Norheimsund: 2:50
Ålvik : 3:40
Kvanndal 4:06
Granvin 4:24
Topp Skjervet 4:54

 For ryttere som ikke er kjendt med hvordan Tr-Oslo gruppen kjører sammen, ber vi om at dere leser dere opp på følgende side: http://www.klubbinfo.no/bckto/sykle-i-grupper.html

Ankomst Voss

Ved ankomst Voss stopper lag 1 etter "pipematten" og slipper ryttere som ikke er en del av minnemarkeringen avgårde mot Voss sentrum, slik at disse kan heve hendene over hodet å få oppleve den store gleden av å ha fullført og komt seg til Voss. Det samme gjør også lag 2. Når begge lagene er samlet sykler vi rolig sammen ned til Voss sentrum.

Når vi sykler over målseilet i Voss sentrum, holder vi høyre arm på hjertet for å markere vårt tap og savn.

Når vi ankommer Voss vil det også være tilrettelagt for en kort samling hvor vi avslutter denne med ett minutt stillhet. Etter dette takker vi hverandre for turen og avslutte minnemarkeringen.

Om ikke alt blir som tenkt her, så er kanskje dette ikke så farlig. Det viktigste igjen er at dette blir en verdig markering for alle som er med.

Gleder meg til å sykle sammen med dere til Voss.

Mvh - Oddgeir


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse