"Gjesteryttere" ryttere som er påmeldt Bergen-Voss,T-O puljer

Bilde

Etter alt å dømme vil de tre Trondheim-Oslo puljene på Bergen-Voss ha flere "gjesteryttere" til start. Dette skal nok gå bra tror vi, likevel er det viktig å gjøre oppmerksom på følgende....

For å delta i rulla på vei til Voss er det en forutsetning at vi kjenner dere og at dere kjenner kjøremønsteret til T-O rytterne. Dere er hjertelig velkommen til å være med på alle de åpne fellestreningene våre. (bare noen fåtall er lukket og dette vil bli publisert etterhvert) 

Vi skal også kjøre skjærgårdsrittet og Nordhordland Rundt og her kan det også være muligheter for at dere kan være med i rulla. Anbefaler dere også å lese litt på sidene tips og råd, spesielt på dette med feltkjøring etc.

Anbefaler også at dere følger treningsopplegget som vi publiserer. Ellers er det også mye annen god informasjon å finne på hjemmesiden. 

Endelig kjøreopplegg til Voss er pt ikke fastlagt og er i stor grad avhengig av hvordan sammensetningen i gruppa faktisk er. Flere av rytterne er ukjente for oss, så her er det behov for samtrening.

Dere bør også registrere dere på linken som vist på bildet i denne artikkelen. Dere vi da bli automatisk oppdatert på treningsinformasjon etc frem mot rittet.

Mvh - Oddgeir Nygård 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse