Bergen CKs Trondheim-Oslo gruppe

Informasjon for Styrkeprøven gruppene i Bergen CK

Melding/siste nytt (327)

Felles informasjon for alle lagene

12. Juni 2013

Trenger reservesykkel i str 56 eller 58 cm

Følgebilen som ligger bak feltet vil være utstyrt med reserve sykler. Som regel er det totalt to sykler i hhv small/medium og large/x-large. Dette er sykler som blir tatt i bruk om noen får ”havari” på sykkelen sin under selve rittet.

 

Reserve syklene må stilles til disposisjon av ryttere på respektive lag.  Reserve sykler skal være nyvasket og i 100% stand med gode hjul/bremser/wire etc.  Materialkoordinator Oddgeir Nygård 97679457 er kontaktperson om du har sykkel som kan stilles til disposisjon

 

Syklene skal være utstyrt med Look Keo pedaler. Om du ikke har Look Keo på sykkelen, så tar du kontakt med materialkoordinator, som kan gi deg pedaler som du monterer på, før vi sender sykkelen til Trondheim. Du må også sørge for at pedaler blir returnert til materialkoordinator etter rittet.

 

Sykkel skal videre være utstyrt med hurtig klemme på setepinnen. Om du ikke har en slik på sykkelen allerede, så kan en slik kjøpes på BoA sykler (ca 100,- kr) Før du skal kjøpe må du måle diameteren på setepinnen. (du kan også ta av setepinnen, diameter er normmalt merket nederst på denne) Om de ikke har riktig dimensjon på lager, er 2-3 dagers leveringstid.

Kakeboksen